Methadonsaus

HomeSausMethadonsaus

Methadonssaus is een verslavend lekkere Luxe Bistrosaus.

Al 40 jaar lang heeft Lub Korpadi uit Spakenburg een grote hobby. Koken op partijtjes en bij vrienden thuis. Op een dag besloot hij een saus te bedenken die anders was dan alle andere sauzen. Zijn saus kreeg lokale bekendheid onder de naam “Luppie Saus” en wordt al jaren per emmer verkocht.

Na een hoop positieve reacties als “ik moet die saus hebben” en “je hebt er een junk bij” begreep Lub dat de saus verslavend lekker was en veranderde de naam naar Methadonsaus.

Intussen is niet alleen de naam gewijzigd, maar ook de presentatie. Methadonsaus koop je niet meer in een emmer, maar in een handzame glazen pot met een zwarte deksel en een eigentijds etiket.

Inmiddels is de Methadonsaus verkrijgbaar in 6 verschillende smaken


ORIGINAL

Perfecte saus voor brood, zalm, shoarma, rauwe witlof, voor BBQ of grillgerechten. Alles smaakt naar meer, met deze topper.

AIOLI

Een mediterrane knoflooksaus om de vingers bij af te likken. Op een ciabatta, als smaakmaker bij gourmet, BBQ of grill. Proef hoe aioli echt bedoeld is.

COCKTAIL

Natuurlijk heerlijk op garnalen. Maar ook verrassend op een hamburger, gerookte kipfilet of op beenham. Geniet van de verfijnde smaak.

KERRIE

Een topper bij BBQ of gourmet. Combineert geweldig met gevogelte, maar ook met vis. Romig zacht met een verrassende pit.

HONING-MOSTERD

Onovertroffen smaak. Onmisbaar op (been)ham, heerlijk bij rauwkost, verrassend bij gevogelte en vlees, sensationeel op vis. Proef en geniet.

LENTE

Heerlijk als dressing door een (maaltijd)salade, bij gebakken-, gestoofde-, gerookte vissoorten en schelpdieren.
Wil je de Methadonsaus een keer uitproberen?
Methadonsaus is verkrijgbaar en te proeven bij de Weber Original Store in Amersfoort
(Methadonsaus bevat geen methadon)
Print Friendly, PDF & Email

Geschreven door:

RTLNiels
RTLNiels
Ik ben Niels "RTLNiels". Iedereen kan BBQen, dat is mijn motto! Mijn BBQ staat elk weekend aan. Ik deel lekkere en makkelijke recepten die iedereen kan maken met ingrediënten die standaard in de keuken aanwezig zijn, of makkelijk te verkrijgen zijn. Mis je iets, heb je een vraag of een goede tip. Mail me gerust, ik reageer altijd.

Reageren op dit bericht