Tip – Je staalborstel een 2e leven

Home Tips Tip - Je staalborstel een 2e leven
Als je je rooster netjes schoon houd zal je merken dat je staalborstel (schoonmaakborstel) dat klusje snel voor je kan klaren, maar dat op den duur je borstel vol komt te zitten met vet. Geen nood, dat is makkelijk te verhelpen. De volgende keer dat je je BBQ lekker opstookt leg je je staalborsten, als hij helemaal van staal is, even een poosje in je gloeiende kolenbed. Hij zal gaan branden als een fakkel, maar doven als het vet verbrand is. Je kan het verkoolde vet er nu makkelijk uitkrabben. Zo gaat je staalborstel wel een heel stuk langer mee, en het is ook nog eens hygiënisch.

Het zal je verbazen hoe goed hij het nu weer doet!

Print Friendly, PDF & Email

Geschreven door:

RTLNiels
Ik ben Niels "RTLNiels". Iedereen kan BBQen, dat is mijn motto! Mijn BBQ staat elk weekend aan. Ik deel lekkere en makkelijke recepten die iedereen kan maken met ingrediënten die standaard in de keuken aanwezig zijn, of makkelijk te verkrijgen zijn. Mis je iets, heb je een vraag of een goede tip. Mail me gerust, ik reageer altijd.
Vorig artikelBroodje Beenham
Volgend artikelPulled Karbo (Pulled Pork)

1 REACTIE

Reageren op dit bericht

Print Friendly, PDF & Email

Met uw toestemming plaatsen wij cookies op uw computer. Deze cookies gebruiken wij om bij te houden welke pagina’s u bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van uw online gedrag. Dit profiel is niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar alleen om uw bezoek aan onze website te verbeteren.